Група СБУ «Білі вовки» знищила десять російських танків за одну ніч, відео

13:59, 18.03.2023
Група СБУ «Білі вовки» знищила десять російських танків за одну ніч, відео

Спецпрзначенці СБУ ефективно знищують російських окупантів. (Фото СБУ)

Група «Білі вовки» зі спецпідрозділу СБУ «Альфа» знищила десять російських танків на Донецькому напрямку лише протягом однієї ночі.

 

Також було знищено один бронетранспортер окупантів.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє СБУ в соцмережах у суботу.

 

«Дев’ять чи десять? Десять! Саме стільки російських танків знищили спецпризначенці СБУ «Білі Вовки» лише за одну ніч!» — зазначили в спецслужбі та опублікували відео спалення техніки загарбників.

 

 

Напередодні ввечері президент Володимир Зеленський особливо відзначив бійців українських спеціальних підрозділів.

 

«Дякую воїнам Служби безпеки України. Усім нашим захисникам і захисницям із підрозділу «Альфа», зокрема з груп «Білі вовки» та «Кусто». З 13-го управління військової контррозвідки СБУ – дякую всім вам!», - казав глава держави у відеозверненні.

 

Він також відзначив інші підрозділи:

 

«Сили спеціальних операцій – 8-й полк ССО, дякую вам, хлопці, за філігранне знищення ворога в районі Бахмута й потужне посилення нашої оборони саме на цьому напрямку, у Бахмуті. Дякую всім нашим бійцям ССО, які боронять Луганщину.

 

Окрема вдячність – нашим «морським котикам», Морському центру спеціального призначення, за успішні дії на півдні, за відчутний «мінус» у ворога на Херсонському й Запорізькому напрямках, за ту потужну відповідь, яку ми даємо окупанту на його удари по наших силах і містах.

 

Дякую бійцям ГУР МО – кожному воїну, кожному підрозділу. Дякую воїнам нашого Інтернаціонального легіону, усім, хто відчуває потребу боротися за свободу так само, як її, цю потребу, відчувають українці».

 

Як повідомляла "УМ", спецпідрозділи СБУ результативно палять російську бронетехніку не вперше.