Торт? Морозиво? Усе разом? Вміємо! Любимо! Смакуємо з «Ласункою»!

17:26, 09.02.2023
Торт? Морозиво? Усе разом? Вміємо! Любимо! Смакуємо з «Ласункою»!

Буржуй "Київський" – не тільки смачне, але й естетично довершене задоволення.

День народження мами, романтична вечеря, сімейні посиденьки, зустріч із друзями – саме ті події, які обов’язково мають закінчуватися на позитиві – і бажано десертом! Щоразу вагаєтеся, що обрати, щоб точно догодити усім? Так буває, але приводів для хвилювання немає. Чому?

 

У «Ласунки» є універсальний, оригінальний, а головне, перевірений часом варіант – тортик-морозиво Буржуй "Київський"! Усім відоме і без перебільшення легендарне поєднання повітряного хрусткого бізе, карамельного соусу, лісових горішків… але у незвичному «морозивному» форматі – з нашим ніжним ванільним морозивом.

 

Не знаємо нікого, хто зможе відмовитися від цього!

 

Беріть із собою в гості, купуйте про запас додому, пригощайте рідних – цей смаколик виводить звичне морозиво на новий рівень. А ваша вечеря закінчуватиметься більш яскраво, витончено і з особливим шармом! Бо Буржуй "Київський" – не тільки смачне, але й естетично довершене задоволення.

 

Згадайте – яка важлива подія уже дуже близько? Так-так, вона точно є, а тепер ви безсумнівно знаєте, що достатньо лише купити морозиво Буржуй "Київський" від «Ласунки» аби цей ідеальний десерт, зробив її ще більш пам’ятною!