Російська пропагандистка Зєнкова згвалтована кадирівцями у Мелітополі

18:05, 30.01.2023
Російська пропагандистка Зєнкова згвалтована кадирівцями у Мелітополі

Російська журналістка поїхала в зруйнований Мелітополь робити пропаганду і вляпалася в неприємності

На Запоріжжі у тимчасово окупованому Мелітополі  «кадирівці» зґвалтували пропагандистку рф з телеканалу НТВ Ольгу Зєнкову, а оператора побили.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє телеграм-канал «Ищи своих».

 

Зазначається, що цю тему в рф заборонили висвітлювати в новинах, щоб не дискредитувати армію країни-агресорки, утім телеканал звернувся з цього приводу до слідчого комітету Росії.

 

У мережі оприлюднено лист російської телекомпанії НТВ до слідкому РФ з проханням допомогти у розслідуванні злочинів, скоєних проти їхньої знімальної групи.

 

 

У цій заяві зазначено, що їхня журналістка Ольга Зєнкова та оператор Артем Єпіфанов перебували у місті Мелітополь за редакційним завданням. 17 січня вони вечеряли в ресторані “Воронцовський”, коли на них напали чоловіки в камуфляжній формі, які представилися “бійцями батальйону “Ахмат”.

 

Внаслідок інциденту оператор Епіфанов отримав травми середньої тяжкості, а пропагандистку зґвалтували.

 

Представники телеканалу скаржаться, що “органи правопорядку”, підконтрольні окупантам, відмовилися розслідувати цю справу, а “гауляйтер” (так званий “тво губернатора” окупованої території Запоріжжя) Євген Балицький не відповів на звернення.

 

Як повідомляла УМ, на Харківщині зафіксовані жахливі факти зґвалтувань дітей і пенсіонерів окупантами.