Звернення Зеленського транслювали на російському телебаченні

18:04, 25.01.2023
Звернення Зеленського транслювали  на російському телебаченні

Росіяни перелякалися Зеленського навіть по телевізору

У Росії та тимчасово окупованому Криму пропагандистські канали показали виступ президента Зеленського. У росіян почалася паніка.

 

Як інформує Україна молода, про це пише російське опозиційне видання «Сирена» в Telegramта інші телеграм-канали. 

 

Це сталося 25 січня. Відео зі зверненням надіслали читачі «Сирени», уточнивши, що сигнал то зникав, то знову з'являвся. Також свідки повідомляють, що звернення показували не менше, ніж на 10 різних каналах.

 

Про це ж повідомляють і місцеві телеграм-канали, наприклад, канал «Блетгород».

 

Пізніше цей випадок підтвердили в уряді Бєлгородської області. Там заявили, що сталася «несанкціонована заміна телесигналу».

 

Житель Бєлгородської області РФ стверджує, що він переглядав фільм на одному із каналів пропаганди. Раптово фільм перервався і почалось звернення президента України Володимира Зеленського. Після цього продовжився показ фільму. 

 

У псевдоглави Криму Сергія Аксьонова повідомили, що на півострові сталася аналогічна «подія». Там також на певний час по російських пропагандистських каналах показали звернення президента України. 

 

Як з'ясувалося, росіянам і кримчанам показували відео, в якому Зеленський вітає українців з Днем соборності. Його в Україні транслювали 22 січня.

 

У своєму зверненні Зеленський зокрема говорив про те, як українці борються за свою землю і чому це робити необхідно.

 

Як повідомляла УМ, Президент України Володимир Зеленський звернувся до росіян, які боягузливо мовчать про те, що їхня країна стала державою-терористом та нібито «не помічають» жахливий злочин - ракетний удар по багатоповерхівці у Дніпрі.