Бійці ССО навели артилерію ЗСУ на ворожу РЕБ у Пологах

16:24, 02.12.2022
Бійці ССО навели артилерію ЗСУ на ворожу РЕБ у Пологах

На Запоріжжі українські бійці знищили ворожий РЕБ, що глушив зв’язок у місті

На окупованій частині Запорізької області у місті Пологи воїни Сил спеціальних операцій виявили та знищили ворожий комплекс радіоелектронної боротьби, який "глушив" мобільний зв'язок у цьому населеному пункті.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомили у ССО Збройних сил України.

 

«Напередодні підрозділ ССО України встановив точне місце перебування комплексу радіоелектронної боротьби противника у місті Пологи Запорізької області. Окрім створення перешкод Силам оборони України цей комплекс окупанти використовували для подавлення мобільного зв’язку у населеному пункті. Таким чином вони фактично відрізали містян від комунікації з навколишнім світом»,– зазначено у повідомленні.

 

Координати розташування ворожого РЕБ спецпризначенці передали українським артилеристам і ті влучним ударом його знищили.

 

«Між іншим, саме цей підрозділ Сил спеціальних операцій раніше відзначився знищенням ворожого комплексу С-300, який обстріляв пологовий будинок у Вільнянську Запорізької області, внаслідок чого загинуло немовля»,– додали у ССО ЗСУ.

 

Нагадаємо, 23 листопада російські окупанти вдарили ракетами по пологовому відділенню лікарні на Запоріжжі,  вбивши немовля, що встигло прожити усього два дні.

 

Поранення отримала мама загиблого немовляти, двох лікарів дістали з—під завалів, у лікаря-реаніматолога 37% опіків тіла.

 

Новонародженого українця, який став ще однією безвинною жертвою держави-терористки рф, 26 листопада поховали у Вільнянську.

 

Як повідомляла УМ, у місцевому клубі, де розселились новоприбулі мобілізовані рф, в  селищі Мирне Мелітопольського району, пролунало декілька гучних вибухів. Чимало російських мобілізованих не дожили навіть до першого бою.