ЗСУ ведуть успішні переговори з росією

15:30, 27.11.2022
ЗСУ ведуть успішні переговори з росією

Нещодавно Порошенко передав артилерійській бригаді американського восьмиколесного велетня — тягач Oshkosh. (facebook.com/petroporoshenko)

Не путін приймає рішення щодо майбутнього України. Хто б не був президентом, лідером уряду в Україні – ми не дамо росії права вето на будь-яке майбутнє рішення, включно з членством України в НАТО.

 

І ми демонструємо єдність у внутрішній політиці. 

 

Ми вже маємо переговорника, і ці переговори з росією дуже успішні. Ім’я йому – Збройні Сили України, які успішно звільнили українську Київщину, Херсонщину, Харківщину та багато-багато інших територій. І ми обов’язково продовжимо цю лінію.

 

У нас немає електрики, немає опалення, немає води. Але в жодному разі ми не проміняємо українську свободу, демократію, суверенітет на електроенергію, нафту, газ, тепло.

 

Ми ще більше згуртувалися, ми стали ще рішучіші і точно переможемо росію.

 

росія, яку на передовій б’ють українські Збройні Сили, намагається атакувати мирних українців. Але це не приносить їй результату.

 

У ефірі Sky News також закликав західних партнерів надати Україні енергетичне обладнання та засоби протиповітряної оборони.

 

Як повідомляла «УМ», президентка Угорщини Каталін Новак під час візиту до Києва засудила президента- диктатора рф за кровопролитну війну в Україні й підкреслила, що відповідальність його очевидна.