Мова ідентифікатор для українців навіть за кордоном

10:05, 23.11.2022
Мова ідентифікатор для українців навіть за кордоном

Навіть продавець сувенірів в селі за кордоном англійською питає, чи ти українка, щоб не сказати "спасіба". (facebook.com/tsvibak)

Коли за кордоном хтось випадковий російською мовою пропонує тобі допомогу в орієнтації в просторі, а ти завмираєш...

 

Господи, чому так багато українців російськомовних не розуміють, що російська мова за кордоном - це лютий п*зд*ць.

 

Коли навіть продавець сувенірів в селі за кордоном англійською питає, чи ти українка, щоб, не дай бог, не сказати "спасіба",  і каже - "дякую" за покупку. А його напарниця додає "Слава України". Вони, люди навіть в селі, розрізняють нас за мовою!! Але до частини українців це досі не доходить, наскільки мова - індифікатор.

 

Так само вона ідентифікатор для українців за кордоном. Але не можеш розібратися, де хто. І входити в контакт зайвий раз не хочеш, щоб розбиратися.

 

Бо знаєш, що, якщо росіяни -  це, дуже ймовірно, висмоктані мізки зайвими питаннями, навіть від росіянина, який тут живе 20 років, але родина в Росії, і вся ця х*йня про "бамбілі данбас", ви ж панімаєтє, що Путін сільнєє, что Зєленскій вас привєдьот к смерті, мнє вас жалко, остановітє Зєлєнского.

 

Коли чесно пояснюю, що нема сенсу мені з тобою говорити і щось пояснювати, бо ти вісім років слухав від мамки з Рязані про "бамбілі данбас", іди з Богом. Він вибачається і йде нах*й.