Резніков пропонує окупантам врятувати росію від трагедії та приниження

10:37, 07.10.2022
Резніков пропонує окупантам врятувати росію від трагедії та приниження

Міністр оборони Олексій Резніков у зверненні до росіян сказав, що вони потрапили у пастку з війною і закликав зупинитися (Фото з відкритих джерел)

Міністр оборони України Олексій Резніков заклика російських військовослужбовців не проґавити час і врятувати росію від трагедії, а армію – від приниження.

 

Адже вище керівництво рф відправило їх на смерть за ілюзорні цілі Володимира Путіна, таким чином обдуривши  і зрадивши.

 

Як інформує Україна молода, про це стало відомо із відеозвернення Олексія Резнікова, записаного російською мовою

 

«Це послання з Києва. Мене звуть Олексій Рєзніков. Я – міністр оборони України. Я звертаюся до солдатів та матросів, сержантів і старшин, мічманів, офіцерів, генералів та адміралів російської армії. Я не обмовився. Саме російської армії. Насамперед мої слова адресовані офіцерам та командуванню. Тому що вам приймати рішення».

 

Рєзніков заявив, що українці обороняються, а росіяни ховають своїх бойових товаришів.

 

«Ваші десантники зараз гинуть на правому березі Дніпра. Вони знають свою справу. Але хтось у Кремлі вирішив відправити їх на вірну смерть, – заявив він. - Вас обманули і зрадили. Вам обіцяли легку прогулянку, а відправили у пастку. Ви платите кров'ю за чиїсь фантазії та хибні цілі.

 

Тепер вас не слухають. Тому що послухати вас зараз означає визнати помилки. А у Москві не люблять правду. Їм простіше розповісти, як ви героїчно загинули у битві з вигаданими полчищами НАТО...

 

Багато хто з вас уже зрозумів – вас відправили помирати не за праву справу. Може, тому ваш (президент – ред.) ховається в бункері, а не тримає удар поруч із вами? Він боїться вашого прозріння, презирства та вашого справедливого гніву».

 

 

Рєзніков наголосив, що російські військові нікого не "звільняють" в Україні, а знищують цілі міста, де зовсім нещодавно їх вважали добрими сусідами та говорили російською. А тепер посіяно ворожнечу на покоління вперед.

 

Міністр поставив риторичне запитання, ким увійдуть в історію ті, хто прийшов воювати в Україну: "Як ті, хто воював під одним прапором із зеками? Ви й залишитеся в пам'яті як злодії, ґвалтівники та вбивці".

 

«Я вам скажу, що буде далі. Тисячі російських хлопців загинуть. Ще більше залишиться без рук, без ніг. Але їх зганьблять. А вас зроблять винними. І знову зрадять. Як уже зраджували не раз»,– заявив Резніков.

 

За його словами, російське командування вже розуміє, що потрапило "в пастку з війною" – і зробить усе, щоб списати "свої прорахунки, свої крадіжки" на підлеглих.

 

«Після війни саме ви будете дивитися в очі калікам, вдовам та сиротам ваших солдатів. Бо ніхто з Кремля до них не вийде. Вам доведеться жити поруч із тими, хто зараз натовпом біжить від мобілізації до Фінляндії, Грузії, Казахстану і навіть Монголії. І вони будуть впевнені, що вчинили правильно»,– наголосив міністр. .

 

Резніков заявив, що "українцям не потрібна російська земля", достатньо своєї.

 

«Ми гарантуємо життя, безпеку та справедливість усім, хто відмовиться воювати негайно. І ми досягнемо трибуналу для тих, хто віддавав злочинні накази. Ви ще можете врятувати Росію від трагедії, а російську армію – від приниження. Але час минає. Не проґавте його".

 

Як повідомляла УМ, раніше міністр оборони Олексій Резніков говорив, що відповідальність росіян за воєнні злочини буде невідворотною