Кошти опрацьовуються: у Міноборони пояснили затримку виплат винагороди ЗСУ

13:40, 28.07.2022
Кошти опрацьовуються: у Міноборони пояснили затримку виплат  винагороди ЗСУ

У Міноборони запевняють, що додаткові виплати за виконання бойових завдань військові отримають найближчим часом

Наразі затримуються виплати додаткової винагороди у розмірі 30-100 тисяч гривень ЗСУ. У Міноборони пояснили, що хвилюватись не варто, кошти опрацьовуються.
 
Як інформує Україна молода, про це повідомляє заступниця міністра оборони Ганна Маляр в Telegram.
 
«Як я вже повідомляла, виплати щомісячного грошового забезпечення, тобто посадових окладів, виплат за звання, вислугу років були перераховані Міноборони до військових частин вчасно і в повному обсязі»,- розповіла вона.
 
За словами Маляр, що стосується додаткових виплат, а саме виплат 30-100 тисяч гривень, то вони ще продовжують опрацьовуватись.
 
«Це величезні обсяги проплат, тому вони триватимуть ще кілька днів. Ті, хто досі не отримав, не хвилюйтесь, почекайте ще трішки»,- додала заступниця міністра.
 
Як повідомляла УМ, роботодавці  більше не платитимуть зарплати працівникам, мобілізованим чи призваним на військову службу під час дії воєнного стану. Верховна Рада ухвалила відповідні зміни до законодавства.
 
Читайте також: Верховна Рада України підтримала 302 голосами народних обранців законопроєкт, яким забороняється кредитодавцям та колекторським компаніям вживати заходи з повернення простроченої заборгованості щодо захисників України.