В РФ розширюють масштаби військової підготовки для дітей

17:15, 17.07.2022
В РФ розширюють масштаби військової підготовки для дітей

Молода "поросль", яку готують в рф вбивати українців. (Фото: сайт ГУР)

У Росії її військову підготовку розширюють на дітей. Зокрема, за короткий період у Білгороді та Білгородській області відкрито 500 кадетських класів та близько тисячі юнармійських класів.

 

Як інформує УМ, про це  17 липня повідомило Головне управління розвідки Міноборони України на своєму сайті.

 

Також, за даними ГУР, у Білгороді на базі місцевого відділення ДТСААФ (Добровільне товариство сприяння армії, авіації та флоту Росії) відкрито курси початкової військової підготовки для тих, хто бажає служити в армії, проте не має відповідного досвіду.

 

Випускників курсів закликають до підписання контракту із ЗС Росії, - кажуть у ГУР.

 

Також у ГУР розповіли, що місцева влада прикордонних зон переносить низку об'єктів, пов'язаних з війною, у глибину російської території.

 

Раніше єдинороси запропонували відновити систему військових зборів у Росії, щоб проводити зі школярами "якнайбільше практичних занять", а на уроках фізкультури освоювати військово-прикладні види спорту: кроси, силову гімнастику, подолання смуги перешкод, елементи рукопашного бою.

 

Крім того, вони пропонують проводити військово-спортивні ігри на кшталт Зарниці чи Орлянка, оскільки ці заходи "готують школярів до служби в армії".

 

Як повідомляла УМ, в рф рекрутують новобранців серед засуджених повідомило ГУР.