Біля Енергодара рашисти щовечора імітують бойові зіткнення з ЗСУ – українська розвідка

11:47, 04.07.2022
Біля Енергодара рашисти щовечора імітують бойові зіткнення з ЗСУ – українська розвідка

Російські солдати не хочуть помирати й вигадують способи уникнути реальних бойових зіткнень.

На Запоріжжі під Енергодаром російські вояки вигадують фейкові бої з ЗСУ, щоб їх не відправили на лінію бойового зіткнення, де на них чекає справжній вогневий контакт з підрозділами ЗСУ та смерть.

 

Як інформує УМ, про це 4 липня повідомили в Запорізькій ОВА у Телеграм.

 

"Особовий склад противника, який розмістився поблизу населеного пункту Енергодар, вигадав оригінальний спосіб, як стати "героями" так званої "спецоперації" та не загинути в Україні. Розташувавшись на території затишного санаторію, окупанти щовечора імітують бойові зіткнення з підрозділами Збройних Сил України.

 

Під час таких вогневих зіткнень вказаний підрозділ росіян "знищує" ДРГ українців, їх плавзасоби та БПЛА. Про це вони гордо рапортують у своїх донесеннях вищому командуванню", - йдеться у повідомленні.

 

У ОВА зазначають, що "така поведінка окупантів пояснюється тим, що у разі ведення ними такої "героїчної" оборони своїх позицій різко зменшуються шанси використання їх підрозділу на лінії бойового зіткнення, де на них чекає справжній вогневий контакт з підрозділами ЗСУ та "героїчна" смерть".

 

За такі фейкові бої окупанти отримують не тільки додатковий боєкомплект, а й грошову винагороду за участь у веденні бойових дій.

 

Як повідомляла УМ, в окупованому Енергодарі партизани підірвали чиновника-колаборанта Шевчика.