З острова Зміїний втекли залишки розбитого російського гарнізону

12:08, 30.06.2022
З острова Зміїний втекли залишки розбитого російського гарнізону

Рашисти ганебно втікли з українського о.Зміїний.

Із острова Зміїний, унаслідок вдало проведеного чергового етапу операції українських військ, росіяни поспіхом евакуювали залишки свого гарнізону.

 

Як інформує УМ, про це 30 червня повідомила у Телеграмі із посиланням на Оперативне командування "Південь" пресслужба Одеської міської ради.

 

"Протягом ночі, внаслідок вдало проведеного чергового етапу військової операції із нанесенням вогневих ударів нашими ракетними та артилерійськими підрозділами по острову Зміїний, противник поспіхом евакуював залишки гарнізону двома швидкісними катерами і, імовірно, залишив острів", - йдеться у повідомленні.

 

Зазначають, що наразі на Зміїному пожежа, лунають вибухи. Остаточні результати операції дорозвідуються.

 

Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак також повідомив у Телеграмі, що російські війська залишили раніше захоплений український острів Зміїний.

 

«На Зміїному росіян більше немає. ЗСУ провели чудову операцію. Все буде Україна», - зазначив Єрмак.

 

Нагадаємо, що в ході військової операції на Зміїному ЗСУ знищили радіолокаційну станцію, кілька зенітних ракетно-гарматних комплексів “Панцир С1”, іншу техніку і живу силу противника.

 

Як повідомляла УМ, Збройні Сили України завдали нових ударів по захопленому російською армією острову Зміїний у Чорному морі.