У Кремлі пропонують Україні скласти зброю до кінця доби

15:48, 28.06.2022
У Кремлі пропонують Україні скласти зброю до кінця доби

Прес-секретар путіна пускових заявив, для того, щоб закінчити війну Україна повинна капітулювати

Прес-секретар президента росії Дмитро Пєсков заявив, що Україна має  можливість закінчити війну уже сьогодні, якщо складе зброю та капітулює.
 
Як інформує Україна молода, про це , повідомляє російське пропагандистське видання «РИА Новости».
 
«Українська сторона може все припинити до кінця поточної доби.
Потрібен наказ націоналістичним підрозділам скласти зброю, наказ військовим українським скласти зброю і потрібно виконати умови Російської Федерації.
Все може закінчитися до кінця доби. Решта – це вже роздуми глави Української держави»,—наголосив речник путіна.
 
Як відомо, росія напала на Україну вранці 24 лютого. Президент рф володимир путін аргументував напад вигаданими мантрами про «попередження нападу з боку України», про «захист людей Донбасу», про «необхідність денацифікації і демілітаризації України», яка нібито несе загрозу для Росії.
 
Росія розраховувала захопити Україну за кілька днів. Але це не вдалося. Збройні сили України уже 4 місяці стримують російську навалу. Путін продовжує залучати до війни резерви і знімати зі складів навіть морально застарілу техніку. Росія втратила уже понад 35 тисяч своїх військових і тисячі одиниць техніки.
 
Окупанти прицільно б’ють по цивільній інфраструктурі і житловим кварталам, знищуючи мирне населення України.
При цьому Росія продовжує погрожувати всьому світу застосуванням ядерної зброї і Третьою світовою війною. 
 
27 червня президент Володимир Зеленський закликав світових лідерів, які зібралися на саміті G7, зробити все можливе, щоб припинити вторгнення росії в Україну до кінця року.
 
Як повідомляла УМ, керівництво  рф чекає від Києва прийняття своїх вимог, включаючи претензії Росії на захоплені території. Зокрема прес-секретар путіна Дмитро Пєсков заявив, що Україна має усвідомити, що втратила свої території.