Медведчук перебуватиме під арештом до 9 серпня

14:43, 22.06.2022
Медведчук перебуватиме під арештом до 9 серпня

Суд продовжив арешт Медведчука на 60 діб без права внесення застави

Личаківський районний суд Львова задовольнив клопотання Офісу генерального прокурора і продовжив арешт депутата Верховної Ради Віктора Медведчука до 9 серпня без визначення розміру застави.
 
Як інформує Україна молода, про це йдеться у рішенні суду, яке було прийнято 9 червня.
 
Суддя задовольнив клопотання прокурора Офісу генерального прокурора і продовжив термін утримання під вартою без визначення розміру застави строком на 60 днів до підозрюваному Медведчуку.
 
Захист депутата звернувся до Верховного суду з проханням про передачу даного клопотання на розгляд до Печерського районного суду Києва, але колегія суддів Касаційного кримінального суду відмовила в цьому.
 
Нагадаємо, 18 березня Личаківський районний суд Львова обрав запобіжний захід – тримання під вартою Віктору Медведчуку.
 
12 квітня СБУ затримала народного депутата, голову політради партії «Опозиційна платформа – За життя» Віктора Медведчука. Зеленський запропонував Кремлю обміняти Медведчука.
 
До слова, правоохоронці заочно повідомили підозру в державній зраді багаторічному соратнику, однодумцю і близькому другу Віктора Медведчука Михайлу Погребинському.
 
Як повідомляла УМ, Личаківський районний суд Львова обрав затриманому нардепу Віктору Медведчуку запобіжний захід у вигляді утримання під вартою і без права внесення застави.