Черкаські аграрії купили для фронту партію пікапів

23.06.2022
Черкаські аграрії купили для фронту партію пікапів

Черкащани передали партію пікапів 36-й бригаді морської піхоти ЗСУ. (Фото надано Черкаською ОВА.)

Черкаські аграрії та члени Всеукраїнської аграрної ради купили для фронту партію пікапів і передали їх 36-й бригаді морської піхоти ЗСУ імені контрадмірала Михайла Зілинського, яка була сформована у 2015 році на базі військових частин, виведених з окупованого Криму — 36-ї окремої бригади берегової оборони, 1-го та 501-го окремих батальйонів морської піхоти.
    

Про це повідомляє голова Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець.
    

«Ці пікапи підсилять 36-ту окрему бригаду морської піхоти. Повірте, в бою такі авто незамінні. І це далеко не перший «транш» із Черкащини», — зазначає пан Ігор. І бажає нашим захисникам нових перемог на фронті та обіцяє від імені черкащан підтримувати воїнів ЗСУ з матеріально-технічним забезпеченням і надалі.
    

«А вони там будуть тримати удар і бити москалів», — підсумовує глава Черкаської ОВА Ігор Табурець.
    

До речі, така відчутна допомога фронту з Черкащини не перша. Не так давно з Шевченкового краю було відправлено на передову п’ять новеньких пікапів.

 

Таке автопідсилення стало можливим завдяки черкаському бізнесу, який об’єднався з перших днів війни задля допомоги армії в межах організації «Благодійний фонд «Територіальної оборони 2022».