Гендиректор видавництва «Бліц-Інформ» Володимир Чеповий загинув у бою

10:29, 22.06.2022
Гендиректор видавництва «Бліц-Інформ» Володимир Чеповий загинув у бою

Генеральний директор видавництва «Бліц-Інформ» і шеф-редактор журналу «Бізнес» Володимир Чеповий. (Фото: Телеграм SPILKA News)

У бою загинув Генеральний директор видавництва «Бліц-Інформ» і шеф-редактор журналу «Бізнес» Володимир Чеповий.

 

Як інформує УМ, про це 22 червня повідомили речниця заступника голови Київської міської державної адміністрації Людмила Шикота та нардеп Ірина Геращенко у Facebook, а також Національна спілка журналістів України у Telegram.

 

«Підтвердили, що в бою загинув генеральний директор видавництва "Бліц-Інформ", шеф-редактор журналу "Бізнес", автор проекту "Бізнес 100". Енергійний, веселий, активний Володимир Чеповий. Такий ініціативний, відкритий, такий живий завжди», - написала Шикота.

 

 

Геращенко зазначила, що Чеповий, "з початком вторгнення, як тисячі інших чоловіків, взяв в руки зброю і захищав країну".

 

Національна спілка журналістів України повідомила, що Чеповий пішов на фронт добровольцем ТРО і загинув у перші тижні червня. Його тіло змогли ідентифікували 21 червня.

 

Як повідомляла УМ, один із найпотужніших командирів української армії – командир батальйону «Карпатська Січ» Олег Куцин загинув на східному фронті.