Росія програє інформаційну війну й ФСБ це визнає - РНБО

16:16, 05.06.2022
Росія програє інформаційну війну й ФСБ це визнає - РНБО

У росії визнають, що їхній план зомбування мешканців окупованих територій України не спрацював.

 

Як інформує УМ, про це повідомив 5 червня Центр протидії дезінформації при РНБО у Телеграм.

 

ФСБ РФ у своїх документах визнає, що роспропаганда недостатньо впливає на населення, і Росія програє інформаційну війну.

 

"Для "правильного зомбування" спецслужбами було навіть створено план дій для пропаганди на окупованих територіях, який врешті зазнав поразки", - акцентують експерти.

 

Зокрема, роспропаганда була націлена на використання образу солдат, які несуть людям мир (у вигляді нових підручників в школи, медичного обладнання тощо), та людей, які за специфікою своєї діяльності контактують з великою кількістю людей (викладачі, водії таксі, працівниками сфери обслуговування тощо).

 

Також поширювали відео спільних дій російських і "правильних" українських солдат проти українських "нацистів і бандерівців".

 

Були й численні звернення українських і російських ветеранів з проханням зупинити нацизм в Україні і не допустити його в Росії та у світі.

 

Нагадаємо, що напередодні окупанти обстріляли середмістя Донецька для створення вигідної російським пропагандистам "картинки" у ЗМІ.

 

Як повідомляла УМ, володимир путін, президент росії пообіцяв застосовувати свої засоби ураження по тих об'єктах, по яких удари поки що не завдавалися, якщо Україна отримає ракети далекої дії.