Росія не обмежує себе термінами у війні проти України – Патрушев

12:48, 24.05.2022
Росія не обмежує себе термінами у війні проти України – Патрушев

Секретар Ради безпеки РФ Микола Патрушев цинічно й неприховано розкрив усі карти щодо планів росії по відношенню до України й розвіяв будь-які сумніви, вчергове переконавши - росії треба добряче дати по пиці назавжди вгамувавши їі імперські амбіції.

Микола Патрушев, секретар Ради безпеки РФ заявив, що Росія не обмежує себе термінами у війні проти України, що НАТО нібито зацікавлені у затяжній війні, а Росія має право вимагати "репарації".

 

Як інформує УМ, про це заявив Микола Патрушев в інтерв'ю газеті «Аргументы и факты».

 

«Ми не женемося за строками. Нацизм потрібно або викорінити на 100%, або він підніме голову вже за кілька років, причому ще більш потворною формою.

 

Усі цілі, поставлені президентом Росії, будуть виконані. Інакше й бути не може, оскільки правда, зокрема історична, на нашому боці», - цинічно сказав секретар Ради безпеки РФ.

 

 

Патрушев, пославшись на слова генерала Скобелєва (1843-1882), натякнув, що Росія дозволяє собі розкіш "воювати з почуття співчуття".

 

Секретар російського Радбезу лицемірно запевнив, що "долю України визначатиме народ, який проживає на її території", а РФ нібито "ніколи не розпоряджалася долями суверенних держав".

 

На заяви президента Володимира Зеленського про те, що Росія має виплатити Україні репарації, Патрушев парирував: "Це Росія має право вимагати репарації від країн, які спонсорували нацистів в Україні, та злочинного київського режиму".

 

Глава Радбезу РФ не визнає за росіянами жодної провини у знищенні українців та їхніх міст, а стверджує, що жителі ОРДЛО та весь український народ заслуговують на "репарації від основних призвідників конфлікту, тобто США та Англії".

 

Патрушев заявив, що "фактичне керівництво натовців київською владою призвело до катастрофічного сценарію".

 

«Якби Україна залишалася самостійною, а не керувалася нинішнім маріонетковим режимом, одержимим ідеєю вступу до НАТО та ЄС, то вона давно вже вигнала б зі своєї землі всю нацистську нечисть.

 

Тим часом ідеальним сценарієм для всього Північноатлантичного альянсу на чолі зі США бачиться нескінченно тліючий конфлікт у цій країні. Україна потрібна Заходу як противага Росії, а також як полігон для утилізації застарілого озброєння.

 

Підігріваючи військові дії, США накачують грошима свій оборонно-промисловий комплекс, знову, як і у війнах XX ст., залишаючись у виграші. При цьому мешканців України Штати розглядають як витратний матеріал, якому немає місця в тому самому "золотому мільярді», - сказав Патрушев.

 

Він стверджує, що НАТО – це "не оборонний, а чистої води агресивний наступальний військовий блок", і що Фінляндію та Швецію зараз "штовхають на авантюру".

 

Патрушев підкреслив, що Росія у разі розширення військової інфраструктури альянсу на території Фінляндії та Швеції "сприйме це як пряму загрозу власній безпеці і зобов'язана буде відреагувати".

 

Як повідомляла УМ, президент росії путін приймав рішення про початок війни проти України зі жменькою людей, відтоді коло його порадників ще більше звузилося і наближені до глави Кремля люди не бачать шансів, що він змінить свій курс.