На путіна вчинили невдалий замах представники Кавказу

15:41, 23.05.2022
На путіна вчинили невдалий замах представники Кавказу

Терпець урвався —путіна хотіли вбити представники Кавказу (Фото з відкритих джерел)

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов повідомив, що одразу після повномасштабного вторгнення Росії до України на президента рф владіміра путіна був здійснений замах, але він виявився невдалим.
 
Як інформує Україна молода, про це він повідомив у інтерв’ю «Українській правді».
 
«На Путіна були замахи… На нього був навіть замах по лінії, як то кажуть, представників Кавказу не так давно. Це непублічна інформація. Абсолютно невдалий замах, проте він реально мав місце… Це приблизно 2 місяці тому було»,— сказав він.
 
За словами Буданова, спроба замаху була невдалою, розголосу про цю подію не було.
 
Раніше британський полковник Річард Кемп заявив, що Північноатлантичний альянс повинен розглянути всі варіанти усунення президента РФ Володимира Путіна від влади, його убивство зокрема.
 
Журналіст Віталій Портников заявив, що ніяких домовленостей з Путіним не буде, а які будуть – будуть тимчасовими. Українців врятує лише смерть очільника Кремля.
 
Як повідомляла УМ, раніше начальник головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов заявив, що президент рф володимир путін перебуває в глухому куті, оскільки не може ані припинити війну проти України, ані виграти її.