Бійці ДШВ знищили ворожий склад з боєприпасами та багато техніки

14:27, 19.05.2022
Бійці ДШВ знищили ворожий склад з боєприпасами та багато техніки

Українські військові завдають ворогові значних втрат

Українські захисники продовжують стримувати агресора та завдають російським окупантам величезних втрат. 
 
Українські десантники знищили ворожий склад з боєприпасами, а також чималу кількість бронетанкової та автомобільної техніки російських військових. 
 
Як інформує Україна молода, про це повідомляє Командування Десантно-штурмових військ ЗСУ.
 
Про успішні бойові операції українських десантників розповів командир артилерійського підрозділу 81 окремої аеромобільної бригади ДШВ Збройних Сил України.
 
Зокрема завдяки українським захисникам ворог втратив легкоброньовану техніку – БМП, БТР та «Тигри». Також автомобільна техніка, яка рухалась колоною, була уражена нашими бійцями.
 
"Знищували танки ворога, були випадки коли під час стрільби із закритої вогневої позиції були влучення в танк противника, який залишав район зосередження", – розповів командир артилерійського підрозділу.
 
Він переконаний, що перемога буде за Україною. Адже в це вірять усі захисники, які всіма можливими шляхами – силами та засобами – ведуть Україну до перемоги.
 
Кожен військовослужбовець має знати, що він не забутий, що про нього пам’ятають і вдома, і його побратими. Про нього знає весь світ, а весь світ разом з Україною він захищає від агресора», – сказав командир.
 
Як повідомляла УМ, артилерія Збройних сил України знищила командний пункт бригади Чорноморського флоту РФ. У результаті багато загиблих і поранених.