Піти з війни в Україні за будь-яку ціну бажає чимало окупантів – ГУР

13:02, 13.05.2022
Піти з війни в Україні за будь-яку ціну бажає чимало окупантів – ГУР

В російській армії для уникнення участі у бойових діях в Україні дедалі більше стає "самострілів".

Головне управління розвідки перехопило розмову російського загарбника, яка свідчить про те, що серед російських військових з'являється усе більше охочих піти з війни за будь-яку ціну.

 

Як інформує УМ, про це Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомлило 13 травня в Телеграмі.

 

У перехопленій розмові дружина пропонує чоловікові "впасти з танка", щоб отримати травму. На її думку, іншого виходу немає: ротації не буде, бо "всі відмовляються".

 

Чоловік схиляється до думки, що все ж краще отримати поранення, бо всі ушкодження перевіряє фсб.

 

Далі військовий розповідає історію "зачистки" захопленого населеного пункту: "Село взяли нещодавно. У нас дев’ять 300-х. Морпіхів близько 100 заходило. Вийшло 50. А комбат каже, у кожен підвал кидайте гранату, не дивлячись. А потім вже заходьте. Хлопці не стали закидувати. А потім зайшли, а там четверо дітей сидить маленьких".

 

Додамо, що за інформацією Служби безпеки України, російські загарбники так хочуть утекти з війни в Україні, що готові забивати собі в тіло уламки. За таке "поранення" вони сподіваються ще й на грошову компенсацію від рф.

 

 

Як повідомляла УМ, повноцінно відновити боєздатність виведених з України військових підрозділів росія не може через відчутний занепад військово-промислового комплексу, що є наслідком санкцій заходу.