Рашисти вгатили по міській лікарні та житловим будинкам Харкова

13:43, 30.04.2022
Рашисти вгатили по міській лікарні та житловим будинкам Харкова

Лікарня в Харкові, яку обстріляли російські загарбники. (Фото: Телеграм ДСНС України)

У Харкові ворог обстріляв міську лікарню та житлові будинки.

 

Як інформує УМ, про це 30 квітня Державна служба з надзвичайних ситуацій повідомила в Телеграмі.

 

"Сьогодні вночі, 30 квітня, ворог завдав чергового обстрілу по житлових кварталах, лікарні та промисловій зоні Немишлянського району міста Харкова. У результаті ворожої атаки горіли квартири двох житлових дев'ятиповерхівок", - ідеться в повідомленні.

 

За даними ДСНС, унаслідок обстрілів був травмований власник однієї з квартир. Бригада медиків госпіталізувала чоловіка до міської лікарні.

 

Також зазнала пошкоджень будівля одного з медзакладів Харкова. Зокрема внаслідок обстрілу були частково зруйновані бетонні конструкції та віконні рами технічного поверху лікарні.

 

Крім того, сталася пожежа на п'ятому поверсі, яку рятувальники оперативно ліквідували. Загиблих та постраждалих у будівлі медзакладу немає.

 

Як повідомляла УМ,  в селі Руська Лозова Харківської області, яке вчора звільнили від армії російської федерації, почалося загострення через інформацію блогера. Так, унаслідок активізації ворога загинула одна людина, 12 отримали поранення. Заступниця міністра оборони України Ганна Маляр закликала блогерів не писати про звільнені бійцями ЗСУ населені пункти до оприлюднення офіційної інформації.