Кличко закликав киян не виходити в місто

12:10, 26.02.2022
Кличко закликав киян не виходити в місто

Мер Києва Віталій Кличко закликав містян не виходити з дому

Російські диверсійні  групи намагаються здійснити висадку на Лівий берег Києва. Метро Києва перейшло в режим укриття. Транспортні  перевезення між станціями здійснюватись не будуть. 

 

Як інформує Україна молода, про це повідомив мер столиці Віталій Кличко у Телеграм-каналі і закликав киян максимально залишатися вдома.

 

«Друзі! Кияни! Заради безпеки максимально всі залишайтеся вдома або в укриттях! Не виходьте і не виїжджайте в місто. Крім тих, хто працює на підприємствах критичної інфраструктури. Домівки покидайте тільки для того, щоб перейти в укриття. Ми обороняємо наше місто!», – пояснив Кличко.

 

Як інформує Верховна Рада України, російські диверсійно-розвідувальні групи намагаються здійснити висадку на Лівий берег Києва. У МВС повідомили – українські військові тримають під контролем всі мости столиці та будуть відкривати вогонь на ураження по всім цілям, які намагатимуться перетнути мости в бік Правого берега.

 

Тому усіх жителів столиці просять не робити спроб перетинати мости через Дніпро.

 

Нагадаємо, у Києві близько восьмої ранку 26 лютого прогримів потужний вибух поблизу аеропорту «Жуляни».

 

Як відомо, війна з російськими окупантами триває третю добу. Минулої ночі уламки збитої ворожої ракети влучили у багатоповерхівку в районі Позняків, на вулиці Кошиця, 7-а.

 

Радник очільника МВС Антон Геращенко також повідомив, що росіяни били по Києву крилатими або балістичними ракетами. 

 

Як повідомляла УМ, американський актор Шон Пенн, який прилетів до України в перший день війни з Росією, вражений мужністю українського народу і керівництва держави. Зірка Голівуду перебуває в Києві і знімає документальний фільм про війну з України з російськими загарбниками.