Божевільний фанат Злати Огнєвіч погрожує їй розправою

13:40, 25.01.2022
Божевільний фанат Злати Огнєвіч погрожує їй розправою

Злата Огнєвіч боїться за своє життя. (facebook.com/ZlataOgnevichOfficial)

Українська співачка, головна героїня другого сезону проєкту "Холостячка" Злата Огнєвіч заявила, що впродовж трьох років її переслідує неадекватний чоловік що погрожує їй та її родині.

 

Зірка вже звернулася за допомогою до мера Києва Віталія Кличка, президента України Володимира Зеленського та правоохоронних органів.

 

Як інформує Україна молода, про це Злата Огнєвіч повідомила на своїй сторінці в Інстаграмі

 

На відео чоловік переслідує співачку на автомобілі і, не боячись камери, обіцяє "завалити" її або її батька.

 

Поліція відкрила провадження за фактом погрози вбивством відомій співачці

 

Про це повідомила Національна поліція, передає Україна молода. 

 

У повідомленні зазначається, що до Печерського управління поліції із заявою звернулася українська співачка, яка повідомила, що впродовж тривалого часу невідомий чоловік погрожує їй убивством.

 

Працівники поліції зареєстрували заяву у Єдиному обліку заяв та повідомлень громадян.

 

За погодженням із Печерською окружною прокуратурою дізнавачі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 129 Кримінального кодексу України (погроза вбивством), санкція якої передбачає до двох років обмеження волі.

 

Правоохоронці розпочали комплекс першочергових слідчо-оперативних дій, зокрема вивчають відеозаписи, надані заявницею та встановлюють особу, причетну до скоєння цього злочину. Досудове розслідування триває.

 

Співачка Злата Огнєвіч стверджує, що цей чоловік на авто переслідує її понад три роки.

 

«У даній ситуації я просто беззахисна жінка, яку не перший рік (понад три роки) переслідує неадекватний чоловік і ніхто за цей час не зміг розв’язати мою проблему. Він продовжує свої переслідування, які почастішали останнім часом… Я хочу справедливості для себе, для тих жінок, які не відчувають себе в безпеці та піддаються насильству. Тому що моя ситуація — це так само один з видів насильства», — підписала Злата відео з неадекватом.

 

Зірка українського шоу-бізнесу зізналась, що цей фанат переслідував не лише її. За її словами, два роки тому він дібрався до сестри артистки.

 

Величезна кількість фанів відразу підтримала виконавицю приємними словами. Вони повідомили, що неабияк хвилюються за артистку.

 

Також, на думку шанувальників, чоловіка, який переслідує Злату Огнєвіч, все-таки затримають та покарають. 

 
 
Як повідомляла УМ, нещодавно Злата Огнєвіч та інші зірки шоу-бізнесу приєдналися до інформаційної кампанії проти  домашнього насильства насилля «Річ у тім».