«Мамалига» та «Росошани»: українським прикордонникам заколядували молдовські, відео

13:22, 16.01.2022
«Мамалига» та «Росошани»: українським прикордонникам заколядували молдовські, відео

Оркестр Прикордонної поліції Республіки Молдова побував у пункті пропуску «Мамалига». (Фото ДПСУ)

Оркестр Прикордонної поліції Республіки Молдова привітав українських колег із Різдвом Христовим під час новорічно-різдвяних свят.

 

Зокрема, оркестр побував у пунктах пропуску «Мамалига» (Чернівецький пункт пропуску) та «Росошани» на українсько-молдовському кордоні.

 

Як повідомляє Україна молода, відповідне відео опублікувала на своїй сторінці у Facebook Державна прикордонна служба України.

 

Втім, спочатку відео не помітили користувачі. Тоді як в останні дні його поали поширювати тисячі користувачів.

 

Зауважимо, що святковими композиціями музиканти з Молдови привітали українських прикордонників та подорожніх із Різдвом.

 

Сюрпризом для всіх стало й те, що у виконанні оркестру звучали колядки українською мовою. Так, оркестр зіграв українську колядку «Старий рік минає».

 

Українці заспівали разом із гостями.

 

 

«Коли у тебе нормальний сусід або як молдовські прикордонники прийшли колядувати до своїх українських колег прикордонників», — так підписують свої перепости відео українці.

 

«Дуже гарно. О, це сусіди так сусіди. Молодці. Христос ся рождає!», «Справжні, щирі сусіди, а не вовкулаки як росіяни», «Супер! Молодці! Дякую за гарну колядку!», - йдеться у коментарях.

 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Різдво. Традиційні колядки у виконанні зірок шоу-бізнесу.