В ОРДЛО перекидають на передову артилерію і снайперів

12:58, 07.12.2021
В ОРДЛО перекидають на передову артилерію і снайперів

Росія стягує до українських кордонів важку артилерію

Як передала розвідка, Росія до кордону України стягує важке озброєння артилерію,  снайперів та проводить тренувальні збори для найманців.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє прес-служба Міноборони з посиланням на інформацію Головного управління розвідки Міноборони.

 

“Російська Федерація продовжує заходи з недопущення стабілізації ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил. З цією метою командування оперативного угруповання російських окупаційних військ посилює підрозділи поблизу лінії зіткнення на окремих напрямках додатковими 122-мм самохідними артилерійськими установками, танками та бойовими машинами піхоти з порушенням домовленостей про відведення важкого озброєння”, - йдеться в повідомленні.

 

Крім того, зазначається, що на передових позиціях противник збільшив кількість снайперських пар у готовності до нанесення втрат особовому складу Об’єднаних сил, знищення елементів відеоспостереження та провокування вогню у відповідь. 

 

Зі снайперами з’єднань і частин 1-го (Донецьк) та 2-го (Луганськ) армійських корпусів, які не залучені до виконання бойових завдань, проводяться тренувальні збори під керівництвом кадрових військовослужбовців ЗС РФ.

 

Як повідомляла УМ, секретар нацбезпеки й оборони Олексій Данилов закликав сформувати сили територіальної оборони до кінця року.