Ультрамарафон воїна: Микола Луговий безперервно пробіг 270 км за 27 годин

17:01, 28.11.2021
Ультрамарафон воїна: Микола Луговий безперервно пробіг 270 км за 27 годин

Микола Луговий фінішував біля парку Слов'янський у Володимирі-Волинському. (facebook.com/14ombr)

Військовослужбовець 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого Микола Луговий успішно завершив ультрамарафон на честь 7-ї річниці створення військової частини в суботу, 27 листопада о 19.30.

 

Як повідомляє «Україна молода», про це інформує прес-центр 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого на своїй офіційній сторінці у Facebook.

 

«Наш побратим Микола Луговий фінішував біля парку Слов'янський у Володимирі-Волинському, звідки стартував напередодні. Відстань у 270 км, з Володимира-Волинського до Львова і в зворотному напрямку, воїн-спортсмен здолав за 27 годин, хоча попередньо планував значно більший час», - повідомляє прес-центр бригади.

 

Військовослужбовець біг безперервно, адже зупинки, за словами хлопця, погано вплинули би на м’язи, і бігти тоді було б важче.

 

Військові медики, які супроводжували спортсмена в дорозі, кажуть, що ніяких проблем зі здоров’ям у нього не виникало.

 

На фініші Микола, ясна річ, був втомлений, але щасливий.

 

 

«Я це зробив! Щасливий, що вдалося втілити свій задум! Дякую всім, хто в мене вірив, і хто підтримував мене! Попереду чимало планів і кілометрів, тож ще побігаємо!» - втомлений, але сповнений емоціями розповів Микола після забігу.

 

Сьому річницю 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого відзначатимуть 10 грудня. Вона була сформована на базі 51-ої окремої механізованої бригади у 2014 році.

 

Як повідомляла раніше «Україна молода», військовослужбовець ВМС ЗСУ підполковник Анатолій Гліненко встановив рекорд, розгорнувши найбільший прапор України у повітрі під час стрибка з парашутом.