Богдан про заяви Зеленського: «Ви збрехали»

09:20, 28.11.2021
Богдан про заяви Зеленського: «Ви збрехали»

Андрій Богдан закидає Володимиру Зеленському брехню. (t.me/teslabogdana)

Колишній глава Офісу президента Андрій Богдан відреагував на згадування свого прізвища під час пресмарафону президента Володимира Зеленського.

 

Відтак, адвокат закидає главі держави систематичну брехню під час низки заяв.

 

Як інформує Україна молода, про це Богдан написав у Facebook  в ніч на неділю.

 

«Ви збрехали, що я приводив до Вас Юрія Бутусова (його привів до Вас покійний Сергій Нижній).

 

Ви збрехали, що Руслан Рябошапка був адвокатом Коломойського (Руслан взагалі ніколи не був адвокатом, в цьому випадку адвокатом був я).

 

Ви збрехали, що генерал Бурба відповідав за транспорт Майдану (повірте, я перевірив, і він не відповідав ні за транспорт Майдану, ні за транспорт проти Майдану)», - наголосив Андрій Богдан.

 

За його словами, він відреагував оскільки його «згадав у дуже негативному контексті Найвеличніший Лідер нації, який протягом інтерв’ю 74 рази нагадав суспільству, що саме Він Верховний Головнокомандувач та Президент України».

 

«Проте, таке високе звання не дозволяє Вам, вельмиповажний Володимир Олександрович, брехати, тому що те, що Вам можна було у 95-кварталі, не личить Верховному Головнокомандувачу, Президенту України,  якого обрав народ України», - пояснив екскерівник Банкової.

 

Завершуючи пост Богдан написав у притаманній йому манері: «Крім цього Ви збрехали ще 100500 разів. Не слід було Вам цього робити!».

 

Як повідомляла «УМ», журналіст Юрій Бутусов і ексглава ГУР Міноборони Василь Бурба готують позовні заяви до суду і закидають Зеленському брехню і наклеп.

 

Також заяви Зеленського про ймовірний державний переворот розкритикував олігарх Рінат Ахметов.