У Новій Каховці прощаються із розвідницею Тетяною Алхімовою

12:45, 10.11.2021
У Новій Каховці прощаються із розвідницею Тетяною Алхімовою

Молодший сержант розвідувальної роти 57 ОМБр Тетяна Алхімова. (Коллаж: міськрада Нової Каховки)

Молодший сержант розвідувальної роти 57 ОМБр Тетяна Алхімова загинула в районі ООС за невідомих обставин  ще 6 листопада.

 

Захисницю України, командира відділення безпілотних авіаційних комплексів проведуть в останню путь з військовими почестями у місті Нова Каховка Херсонської області у середу о 13.00.

 

Поховають 24-річну розвідницю на Алеї Слави міста.

 

Як інформує Україна молода, про загибель військової повідомив міський голова Нової Каховки Володимир Коваленко під час апаратної наради.

 

Міський голова, виконавчий комітет, міська рада, громада міста висловлюють щирі співчуття рідним і близьким загиблої.

 

"Це болюча і непоправна втрата. Розділяємо ваш біль і сум. Світла пам’ять!", - йдеться у співчутті міської влади. 

 

До того, штаб ООС не повідомляв про бойові втрати ЗСУ саме 6 листопада. Дана втрата не є бойовою, втім, причини смерті молодшої сержантки досі невідомі. Лише те, що вона отримала смертельне кульове поранення….

 

Відомо, що Тетяна Алхімова народилася 26 квітня 1997 року у місті Олешки Херсонської області. У 2015 році закінчила середню школу в селі Козачі Лагеря (у рідному селі вже попрощалися із землячкою о 11.00).

 

В 2019 році отримала вищу освіту в Херсонському державному університеті та отримала ступінь вищої освіти "бакалавр" за напрямком підготовки "туризм".

 

На військовій службі у 57-й окремій мотопіхотній бригаді імені кошового отамана Костя Гордієнка - з 16 серпня 2019 року. Спочатку проходила службу на посаді радіотелефоніста, згодом була переведена на посаду зовнішнього пілота (оператора).

 

 Як повідомляла "УМ", головний сержант 24-ї ОМБр Віталій Павлисько загинув під час ворожих обстрілів поблизу Новозванівки на Луганщині у неділю, 7 листопада.