Водій Skybus у Києві обматюкав ветерана АТО і намагався вигнати його, відео

10:05, 28.10.2021
Водій Skybus у Києві обматюкав ветерана АТО і намагався вигнати його, відео

Скандал трапився у салоні Skybus на Південному залізничному вокзалі в Києві. (Фото: skybus.kiev.ua)

Водій автобуса Skybus, який курсує з Південного залізничного вокзалу в Києві до аеропорту "Бориспіль", вилаяв та намагався вигнати з транспорту ветерана російсько-української війни.

 

Як інформує «Україна молода», відео поширив «Київ оперативний» у соцмережах.

 

На додачу до всього шофер поводив себе із пасажиром неввічливо та навіть намагався вигнати з автобуса без будь-яких на те підстав, ще й вигадував власні "закони".

 

Конфлікт виник, коли водій почав вимагати від захисника передати йому в руки посвідчення учасника бойових дій, аби особистого показати його у камеру Skybus.

 

Однак чоловік сказав, що вже показав документ в об’єктив, коли заходив у автобус.

 

Втім, зухвалий представник перевізника не вгавав і почав доводити, що в нього та власника його оператора діють свої "закони", а тому водій особисто має продемонструвати на камеру чуже посвідчення.

 

Після того, як воїн відповів, що не зобов'язаний давати незнайомцям свої документи, водій почав вигукувати, що не з'їсть посвідчення, а згодом взагалі став вимагати, аби пасажир вийшов із транспорту.

 

Не домігшись свого, водій продовжив суперечку, звертаючись до ветерана на "ти". Коли чоловік зробив йому зауваження з цього приводу, він обурився, що правила про форму звертання до клієнта ніде не прописані.

 

В кінці шофер взагалі втратив терпіння і, нахилившись до пасажира, вилаявся. «Ти п***рас», - сказав ветерану пошепки перевізник.

 

 

Як повідомляла «Україна молода», ветеран АТО Олександр Радкевич затриманий у Греції за запитом Литви.