Дмитро Разумков запросив «слуг» на розмову про його «незадовільну роботу»

12:56, 02.10.2021
Дмитро Разумков запросив «слуг» на розмову про його «незадовільну роботу»

Дмитро Разумков офіційно запросив депутатів фракції “Слуга народу” на зустріч (Фото: facebook.com/verkhovna.rada.ukraine)

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков, якого однопартійці з фракції «Слуга народу» не запросили на виїзне засідання у курортний Трускавець, офіційно запрошує їхна зустріч для обговорення своєї "незадовільної" роботи.

 

Як повідомляє Україна молода, про цю ініціативу спікера написала речниця Разумкова  Ольга Туній у соцмережах у суботу.

 

За її даними, голова ВР пропонує провести зустріч 4 жовтня у парламенті.

 

"Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков, як і обіцяв, офіційно запросив народних депутатів фракції “Слуга народу” на зустріч, щоб обговорити його “незадовільну” роботу за два роки на посаді Голови Парламенту", — зазначила Туній.

 

Зокрема, у зверненні Разумкова до народних депутатів від парламентської фракції "Слуга народу" йдеться про запрошення на зустріч у понеділок, 4 жовтня, о 18.00 у конференц-залі адмінбудівлі Верховної Ради.

 

Нагадаємо, керівник фракції партії “Слуга народу” Давид Арахамія ініціював збір підписів за відкликання Разумкова з посади спікера.

 

За словами Арахамії, він уже отримав відповідні підписні листи, проте збір підписів наразі не розпочав.

 

За Регламентом ВР, достатньо зібрати 150 підписів для внесення відповідного питання до порядку денного пленарного засідання.

 

Наразі керівництво держави (крім Разумкова) та нардепи від монобільшості перебувають у готелі «Ріксос Прикарпаття» у Трускавці.