Киянин на АЗС забив до смерті винуватця п'яного конфлікту

14:23, 29.09.2021
Киянин на АЗС забив до смерті винуватця п'яного конфлікту

Під час конфлікту на АЗС. (Фото: сайт Нацполіції.)

Киянин кілька разів вдарив незнайомця, який намагався вчинити конфлікт із працівником АЗС. У результаті потерпілий помер до приїзду «швидкої», а порушника на місці події затримали правоохоронці. За скоєне йому загрожує до десяти років в’язниці.

 

Як інформує УМ, про це 29 вересня повідомили у Нацполіції на своєму сайті.

 

"До поліції на спецлінію 102 від лікарів швидкої медичної допомоги надійшло повідомлення про те, що на території автозаправної станції на проспекті Романа Шухевича помер 45-річний чоловік. За вказаною адресою прибула слідчо-оперативна група", - сказано, зокрема, в повідомлені.

 

Як розповів начальник відділення слідчого відділу Дніпровського управління поліції Павло Шаламов, правоохоронці встановили, що потерпілий отримав смертельні травми під час конфлікту з пасажиром таксі:

 

«Ми з’ясували, що чоловік напідпитку почав чіплятися до оператора автозаправної станції, який заправляв таксі. На захист працівника з авто вийшов пасажир та намагався заспокоїти чоловіка. Між ними розпочався конфлікт, у ході якого пасажир таксі кілька разів вдарив опонента в живіт та по голові. У результаті потерпілий впав на землю, а порушник спочатку сів у таксі та поїхав, але згодом повернувся та викликав «швидку». Прибувши, лікарі констатували смерть чоловіка».

 

Поліцейські затримали підозрюваного на місці події у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився киянин, 1995 року народження, який раніше не потрапляв у поле зору правоохоронців.

 

«Розпочато кримінальне провадження за частиною другою статті 121 Кримінального кодексу України - умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. За погодженням із окружною прокуратурою слідчі повідомили фігуранту про підозру, а суд обрав йому запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. За скоєне чоловіку загрожує до десяти років позбавлення волі», - зазначив капітан поліції.