Еліна Світоліна і Маркета Вондроушова зіграють у півфіналі Олімпіади, фото

09:51, 28.07.2021
Еліна Світоліна і Маркета Вондроушова зіграють у півфіналі Олімпіади, фото

Наразі Еліну Світоліну вважають фавориткою в одиночному розряді на Олімпіаді-2020 в Токіо. (Фото НОК України)

Перша ракетка України Еліна Еліна Світоліна переможно пройшла до півфіналу в одиночному розряді на Олімпійських іграх-2020 у Токіо в середу.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє НОК України.

 

Українська тенісистка розповіла, що дуже щаслива потрапити до півфіналу, адже напередодні у неї була дуже складна гра і довелося витратити багато енергії впродовж останніх трьох матчів.

 

Пані Світоліна розповіла, що знайома із стилем гри майбутньої суперниці чешки Маркети Вондроушової:

 

"В принципі, я знаю стиль гри цієї тенісистки. То ж буду готуватися, відновлюватися. Потрібно виходити на корт у гарній фізичній формі".

 

Тенісистка подякувала своїй команді, яка "наполегливо працювала, аби допомогти їй відновитися і підійти до зустрічі в гарній формі".

 

Українка також заявила, що хоче запам'ятатися як борець, який представляє свою країну, тому хоче виграти у всьому.

 

 

Наразі Світоліну вважають фавориткою в одиночному розряді на Олімпіаді-2020 в Токіо.

 

Зазначимо, що раніше перша ракетка України в 1/4 фіналу одиночного розряду на Олімпійських іграх-2020 у Токіо здолала італійку Камілу Джорджі, яку вона вважала «складною суперницею». Перемогу українка здобула у двох сетах. Тенісистки провели на корті півтори години.

 

 

За її словами, попри деякі помилки, вона доволі впевнено грала і це принесло результат. До того Світоліна здобула три трьохсетові перемоги поспіль.

 

Нині Еліна Світоліна дебютує у півфіналі на Олімпійських іграх (у 2016 році програла на Олімпіаді у Бразилії у чвертьфіналі).

 

Як повідомляла "УМ", бронзова призерка Олімпіади-2020 з дзюдо Дар'я Білодід разом зі своїми батьками-тренерами – Світланою Кузнєцовою та Геннадієм Білодідом повернулася на Батьківщину і привезла першу олімпійську нагороду України на Іграх в Токіо.
 
Нагадаємо нещодавно пані Світоліна вийшла заміж.