Нардеп Брагар кермував автівкою тверезим: патрульних покарали

08:32, 28.07.2021
Нардеп Брагар кермував автівкою тверезим: патрульних покарали

Народний депутат Євгеній Брагар довів, що був тверезим за кермом. (Фото з ФБ-сторінки Євгенія Брагара)

Нацполіція скасувала адміністративний протокол проти народного депутата від монобільшості Євгенія Брагара про нібито кермування ним авто у стані наркотичного сп’яніння.

 

Причетних до інциденту поліцейських, які обмовили обранця, покарали.

 

Як інформує Україна молода, про це низці ЗМІ повідомили у Нацполіції.

 

Зазначається, що адмінматеріал про керування транспортом під дією наркотичних речовин (ст.130 КпАП) проти Брагара скасовано. Адже в організмі «слуги» не знайшли заборонених речовин у результаті експертизи.

 

Двом патрульним поліцейським винесли догани, оскільки в них були вимкнені бодікамери, що є порушенням інструкції.

 

Командиру батальйону також винесли зауваження, а командира роти понизили в посаді, оскільки вони мали проконтролювати особовий склад та не допустити порушень.

 

Зауважимо, що 4 липня Брагар повідомив, що патрульні зупинили його автомобіль, нібито вимагали хабар при вимкнених бодікамерах, звинувачували його в нібито наркотичному сп'янінні і повезли на експертизу до нарколога.

 

Нардеп запевняв, що заборонених речовин не вживав і пройшов паралельний незалежний тест на наркотики, який дав негативний результат.

 

У поліції відсторонили патрульних і їхніх керівників на час службового розслідування.

 

Глава Нацполіціі Ігор Клименко заявив, що у патрульних дійсно були вимкнені бодікамери під час інциденту з Брагаром.

 

Як повідомляла "УМ", львівська модель і колишня помічниця ексдепутата та голови Львівської облради – 24-річна Анна-Мар'яна Самолук позбавлена водійських прав і має сплатити штраф у розмірі 17 тисяч гривень. Адже дівчина скоїла ДТП, перебуваючи під дією наркотиків.