У Черкасах чоловік підстрелив двох опонентів та втік до лісу

18:19, 19.07.2021
У Черкасах чоловік підстрелив двох опонентів та втік до лісу

За короткий час поліцейські виявили та затримали стрільця. (Фото Нацполіції)

Стрілець поранив двох чоловіків в районі магазину "Лісовий" у Черкасах і втік до сусіднього лісу в неділю ввечері.

 

«Попередньо встановлено, що близько 15:00 години між трьома чоловіками на вулиці Дахнівській виник конфлікт. У цей момент один із них дістав зброю і декілька разів вистрілив у бік опонентів", - розповів Україні молодій начальник Черкаського обласного управління поліції Михайло Куратченко.

 

Внаслідок стрілянини двоє чоловіків були госпіталізовані до Третьої міської лікарні із тілесними ушкодженнями спини та голови.

 

Сам правопорушник втік до лісу. Для його пошуку були задіяли батальйон поліції особливого призначення, екіпажі патрульної поліції,  правоохоронців Черкаського районного управління поліції та кінологічної служби зі службовими собаками. За короткий час поліцейські виявили та затримали стрільця.

 

«Ми встановили його особу. Це - 48-річний місцевий мешканець. На місці, де трапилась подія, ми вилучили декілька гільз. Причини конфлікту з'ясовують слідчі", – каже Михайло Куратченко.

 

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. На місці працювала слідчо-оперативна група Черкаського районного управління поліції.

 

Зараз, за процесуального керівництва прокуратури міста Черкаси, вирішується питання про вручення затриманому підозри та обрання запобіжного заходу.  Слідство триває.