Телеканал «Україна» відмовився транслювати гру збірної Росії на Євро-2020

15:57, 12.06.2021
Телеканал «Україна» відмовився транслювати гру збірної Росії на Євро-2020

Матч між збірними Бельгії та Росії не покажуть на телеканалі "Україна".

Сьогодні, в суботу, 12 червня, на Євро-2020 відбудеться матч між збірними Бельгії та Росії.

 

Гра розпочнеться о 22:00.

 

Офіційними трансляторами Євро-2020 в Україні є «Медіа група Україна», до якої входять канали «Футбол 1/2/3» та ТРК «Україна».

 

Трансляцію матчів поділили так, що на каналі «Україна» мали показувати всі матчі, контрі починалися о 22:00. До таких відноситься і матч між збірними Бельгії та Росії. 

 

Однак, як інформує УМ,  за день до трансляції матчу в ефірі каналу «Україна» відбулася зміна: там вирішили не показувати матч Бельгія – Росія.

 

Натомість покажуть матч Уельс – Швейцарія, який 12 червня заплановано на  16:00. Тоді як матч Бельгія – Росія буде доступний лише на каналах «Футбол 1» та «Футбол 2».

 

Варто відзначити, що збірні Бельгії та Росії були в одній групі відбору на Євро-2020.  І обидва матчі закінчилися більш ніж переконливими перемогами бельгійців.

 

У першому матчі в Бельгії був зафіксований рахунок 3:1. А вдома росіяни зазнали розгромної поразки 1:4.

 

Як повідомляла «УМ», Євро-2020 розпочалося нищівною перемогою збірної Італії над збірною Туреччини з рахунком 3:0.

 

Водночас, Міністерство закордонних справ Росії ніяк не вгамується через нову патріотичну форму Збірної України з футболу на Євро-2020: російські дипломати затято наполягають, що гасло «Слава Україні!» на футболках українських гравців ледь не тотожне з гаслом нацистської Німеччини «Heil Hitler» («хай живе Гітлер»).