Євробачення: Наталії Гордієнко з Молдови закидають плагіат

22:54, 17.05.2021
Євробачення: Наталії Гордієнко з Молдови закидають плагіат

Наталія Гордієнко зі своїм патроном Філіпом Кіркоровим.

Учасниця Євробачення-2021 від Молдови Наталія Гордієнко потрапила у скандал після першої репетиції конкурсу.

 

Конкурсантка з українським прізвищем виконала пісню Sugar.

 

Після чого фанати Євробачення порівняли її з іншою відомою співачкою – учасницею Євробачення-2008 від України Ані Лорак і почали закидати їй плагіат музичного хіта.

 

Як інформує Україна молода, про це пишуть європейські таблоїди, а також користувачі соцмереж.

 

Зокрема, у Мережі звинувачують молдавську представницю на Євробаченні-2021 Наталю Гордієнко в плагіаті пісні Ані Лорак Shady Lady.

 

Обурені коментарі з'явилися під відео з першої репетиції конкурсу, де Гордієнко виконала пісню Sugar. Користувачі порівнюють номер Наталії з виступом Ані Лорак на цьому ж конкурсі у 2008 році.

 

 

"Щось Ані Лорак сильно нагадує. У неї такий же образ був, схожа сукня, і пісня яскрава, запальна, як ця", "Ані Лорак, це твоя сукня?", - пишуть в Мережі.

 

Крім цього, молдавську учасницю також порівнюють зі Світланою Лободою.

 

"Пісня як у Лободи, сукня як у Лорак", "Яка Лорак? Видно ж, Лободу другу роблять. Пісня плагіат з пісні Суперзірка і зовнішність, і танець", - зазначають користувачі.

 

 

Тим часом, Філіп Кіркоров, який продюсує Ані Лорак, прокоментував дані заяви російським ЗМІ.

 

"Я нічого проти не маю, тим більше, що своїми руками створював цю діву, і ніхто не скаже, кинувши камінь у мій город, що дівчина з Молдови на ім'я Наталя Гордієнко не має права виступати в найкращих кіркоровських традиціях", - підсумував Кіркоров.

 

Як повідомляла «УМ», пісня «Шум» етнічного гурту Go_A, який представляє Україну на Євробаченні, викликає в іноземних фанатів конкурсу бажання вчити українську мову.