Антон Лузгарь нагороджений міжнародною премією у Коледжі Королівських ВПС Кранвелл

18:21, 14.05.2021
Антон Лузгарь нагороджений міжнародною премією у Коледжі Королівських ВПС Кранвелл

Курсант Харківського національного університету Повітряних сил імені Івана Кожедуба Антон Лузгарь.

Курсант Харківського національного університету Повітряних сил імені Івана Кожедуба Антон Лузгарь нагороджений Міжнародною премією у Коледжі Королівських Військово-Повітряних сил Кранвелл.

 

Як повідомляє Україна молода, про нагородження українського юнака престижною премією інформує Посольство Великої Британії в Києві.

 

«Українські курсанти продовжують бути одними з найкращих у військових навчальних закладах Великої Британії», - відзначають дипломати.

 

Зазначається що курсант Лузгарь отримав трофей і пам’ятну картину із зображенням коледжу на знак визнання його лідерських та офіцерських якостей, а також високих результатів навчання на курсі.

 

«Тепер Антон має шанс позмагатися з іншими кращими міжнародними курсантами за честь стати найкращим та отримати меч Королівських ВПС», – йдеться в повідомленні дипломатичного представництва.

 

Курсовий офіцер українського курсанта заявив, що "він абсолютно заслужено може пишатися своїми досягненнями.

 

 

Вітаємо Антона з цим успіхом і бажаємо йому нових професійних звершень!

 

Зауважимо, що минулого року український курсант Антон Совенко отримав відзнаку кращого закордонного випускника Королівської академії сухопутних військ Великої Британії в Сандгерсті.

 

Тоді як у 2019 р. Артем Бараненко отримав "Шаблю найкращого закордонного випускника" Сандгерста. Він став першим українцем, який удостоївся цієї високої відзнаки.

 

У 2015, Михайло Лещенко отримав почесну відзнаку як найкращий випускник коледжу Королівських ВПС серед іноземців.