Крізь сміх: Дубінський створив нове міжфракційне об'єднання «Дубина»

16:05, 04.03.2021
Крізь сміх: Дубінський створив нове міжфракційне об'єднання «Дубина»

Сам Дубінський донедавна також був "слугою народу".

В українському парламенті з'явилося міжфракційне об'єднання "Дубина — Слуга українського народу". Його очолив скандальний нардеп Олександр Дубінський.

 

Як інформує УМ, про це згідно з регламентом під час пленарного засідання 4 березня оголосив спікер Верховної Ради Дмитро Разумков. При цьому, ледве стримував сміх.

 

Сам Разумков ледве стримував сміх, а нардепи відреагували доволі емоційно. Згодом спікер назвав голову об'єднання та перейшов до наступного питання порядку денного.

 

Усі члени об'єднання, окрім Дубінського, зі "Слуги народу": Олексій Мовчан; Сергій Швець; Антон Поляков; Анастасія Ляшенко; Андрій Боблях; Дмитро Чорний.

 

Сам Дубінський донедавна також був "слугою народу".

 

"Одне запитання — а чому об'єднання міжфракційне?", — пожартував у публікації Гончаренко.

 

дубина, Дубинський, МФО, слуга народу

 

Як повідомляла УМ, 11 січня США ввели санкції проти Дубінськоо. Нардепа звинуватили у втручанні у вибори американського президента. Крім того, Офіс генпрокурора відкрив проти Дубінського 2 кримінальні справи. Мовиться про ухилення від сплати податків та відмивання доходів, одержаних злочинним шляхом.

 

Раніше Дубінський відмовився піти з фракції за власним бажанням на прохання президента Зеленського в день його народження.

 

Внаслідок санкцій уряду США популярний відеохостинг YouTube заблокував канал Олександра Дубінського, на який було підписано 350 тисяч глядачів.