У Смілі на залізничному вокзалі 20 осіб влаштували масову бійку

17:07, 08.02.2021
У Смілі на залізничному вокзалі 20 осіб влаштували масову бійку

Про бійку поліція дізналася з соцмереж.

У черкаському місті Смілі місцеві влаштували на зазіничному вокзалі масову бійку.

 

Як повідомляє «Україна молода», посилаючись на черкаське обласне управління поліції, на залізничному вокзалі затіяли сварку, яка переросла у бійку, дві місцеві компанії.

 

Разом учасників кулачних боїв було близько 20 осіб. Бійку припинили тоді, коли одна компанія втекла з місця події. До поліції ніхто не звертався.

 

Про те, що сталося на вокзалі, кажуть у поліції, стало відомо з соцмереж. Пост опублікував один із місцевих жителів Сміли, який став очевидцем вже іншої події, але за за участі тих самих розбишак.

 

“До гуртожитку увірвалися 10 осіб, які трощили вікна та розбили ніс чоловіку…”, – написав користувач фейсбуку.

 

Черкаські правоохоронці одразу почали перевіряти інформацію та з'ясували, що інцидент між місцевими почався на залізничному вокзалі через те, що одна компанія в авто гучно слухала музику. До них підійшов нетверезий чоловік та зробив зауваження: слово за слово, почався конфлікт, який переріс у бійку.

 

Тоді ”розбиратися” зібралися орієнтовно по десять осіб від кожної зі сторін. За підсумком закінчення зіткнень кілька людей отримали легкі тілесні ушкодження.
Далі одна компанія чоловіків та жінок втекла з місця події, а інша — їх шукала.

 

Приїхали за адресою проживання й там влаштували погром, бо учасників колотнечі вдома не було.

 

«Проте всі особи, які брали участь у бійці, встановлені, з ними будуть проведені профілактичні заходи. За фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 296 (Хуліганство) та ст. 162 (порушення недоторканності житла) Кримінального кодексу України», – зазначають в управлінні черкаської обласної поліції.

 

В черкаській поліції наголошують, у ході слідства будуть встановлені причини конфлікту, мотиви учасників і дана оцінка діям кожного з них.