На Київщині від вибуху боєприпасів загинув 50-річний чоловік, фото

17:07, 31.10.2020
На Київщині від вибуху боєприпасів загинув 50-річний чоловік, фото

На Київщині вибухнули боєприпаси

У селі Озера Бородянського району на Київщині працівник загинув від вибуху при фасуванні боєприпасів на приватному подвір'ї.
 
 
Про це інформує "УМ" з посиланням на Національну поліцію.
 

"Місцевий житель села Озера на підставі відповідного договору з одним з товариств зберігав на подвір’ї капсулі до нарізної зброї. При фасуванні боєприпасів стався вибух і загинув працівник. 48-річного власника домогосподарства, де сталася трагедія, затримано у  порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України", -йдеться у повідомленні поліції.

 

 

За попередніми даними,  різноробочий під час фасування ящиків із капсулями для спорядження патронів до нарізної зброї, намагався відкрити ящик за допомогою шліфувальної кутової машинки.  У результаті вибуху 50-річний чоловік отримав травми, несумісні з життям.

 

Під час огляду домогосподарства працівники поліції у якості речових доказів вилучили шліфувальну машинку, пожежне сміття, зразки капсулів та інші речові докази.

 

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 267 Кримінального кодексу України (Порушення правил поводження з вибуховими, легкозаймистими та їдкими речовинами або радіоактивними матеріалами). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до дванадцяти років.

 

 

 

Вирішується питання щодо повідомлення про підозру затриманому.