Українська кіноакадемія оприлюднила новий склад правління

21:40, 28.10.2020
Українська кіноакадемія оприлюднила новий склад правління

Кадр із українського фільму "Віддана"

В українській кіноакадемії сформовали оновлений склад правління та наглядової ради.

 

Про це інформує "УМ" з посиланням на на сайті кіноакадемії.

 

«Члени наглядової ради та правління Української кіноакадемії обиралися шляхом онлайн-голосування, яке проходило на сайті кіноакадемії з 8 до 22 жовтня. Кіноакадеміки обирали 12 членів правління та 2 змінних члени наглядової ради. За результатами голосування за кандидатів на членство у наглядовій раді найбільшу кількість голосів отримали Валентин Васянович та Сергій Тримбач», - ідеться в повідомленні.

 

 

Як зазначається, також було відібрано 12 членів до правління Української кіноакадемії. Ще три кандидатури було висунуто наглядовою радою. Так, до нового складу правління увійшли: Роман Бондарчук, Сергій Борденюк, Анастасія Буковська, Ірма Вітовська, Володимир Войтенко, Іванна Дядюра, Сергій Зленко, Денис Іванов, Пилип Іллєнко, Геннадій Кофман Андрій Різоль, Владислав Ряшин, Ігор Савиченко, Валерія Сочивець і Володимир Яценко.

 

В кіноакадемії повідомили, що під час першого зібрання правління буде обрано голову та схвалено регламент V Національної кінопремії.

 

Члени правління та наглядової ради обираються 1 раз на два роки шляхом онлайн-голосування на сайті Української кіноакадемії. Прозорість голосування забезпечують аудитори Kreston GCG.