Дівчинка-каучук Богдана Ткаченко встановила національний рекорд у Запоріжжі

17:43, 27.10.2020
Дівчинка-каучук Богдана Ткаченко встановила національний рекорд у Запоріжжі

Дівчинку-каучук повторила трюк сестер Росс

У Запоріжжі встановлено унікальний національний рекорд України. Тамтешня 10-річна акробатка Богдана Ткаченко дістала зубами 13 яблук за 60 секунд.

 

Як інормує УМ, про це повідомляє Лана Вєтрова, керівник Національного реєстру рекордів України, називаючи досягнення юної акторобатки справжньою сенсацією.

 

«З 1944 року ніхто в світі не зміг повторити знаменитий трюк з яблуком, який виконали сестри Росс в мюзиклі «Бродвейські ритми», написала Вєтрова.

 

Нагадаємо, одна з акробаток дістає зубами яблуко, яке лежить на 80 сантиметрів нижче рівня підлоги», – зазначає пані Лана.


І додає: "А тепер сенсація! Національний Реєстр Рекордів у Запоріжжі зареєстрував рекорд 10-річної акробатки Богдани Ткаченко, яка таким же чином дістала зубами 13 яблук за 60 секунд

.
«І лише одна маленька деталь відділяє нашу талановиту дівчинку-каучук від скрупульозного повтору трюку сестер Росс в точності до дрібниць. Тож, знайомтесь, нова зірка манежу – українська Росс – Богдана Ткаченко. Керівник циркової студії "Едельвейс" Світлана Непомняща», – підсумовує Лана Вєтрова.