Порошенко про опитування Зеленського: непотріб і найбільша фальсифікація в історії України, фото

14:26, 25.10.2020
Порошенко про опитування Зеленського: непотріб і найбільша фальсифікація в історії України, фото

Петро Порошенко проголосував у Будинку офіцерів у центрі Києва.

П’ятий президент України, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко гостро розкритикував так зване опитування від президента Зеленського, яке проводиться на вулиці в день місцевих виборів 25 жовтня.

 

Як повідомляє «Україна молода», про це Петро Порошенко заявив журналістам під час голосування разом із дружиною Мариною Порошенко в Будинку офіцерів у центрі Києва в неділю.

 

Взяти участь в опитуванні від президента Зеленського Порошенко відмовився. Бо на його думку, так зване «опитування» - це найбільша фальсифікація виборчого процесу за всю історію незалежної України.

 

«Настрій фантастичний! Якби цим непотребом не зіпсували настрій, цими п’ятьма питаннями», - сказав він журналістам.

 

 

За його словами, він проголосував за «політичну силу, яка реалізує рух України в Європейський Союз і не дасть нікому звернути з цього шляху, забезпечує реформу децентралізації».

 

Порошенко також нагадав, що за його президентської каденції бездоганно, відповідно до міжнародних стандартів були проведені три виборчі кампанії. Він наголосив, що так зване «опитування Зеленського» – це масштабна фальсифікація, яку можна порівняти тільки з «виборами» часів Януковича.

 

«Я сподівався, що Зеленський схаменеться і цю свою виборчу  агітацію, яка відкидає нас від Європи, скасує. Спочатку це називалось «референдумом»,  потім «опитуванням», потім «соціологією». А потім назвали тим, чим воно є насправді – назаконною передвиборчою агітацією Зеленського і його «слуг». Це найбільша фальсифікація за всю історію України», – наголосив Петро Порошенко. 

 

І додав: «Це може бути порівняне лише з фальсифікацією часів Януковича у 2004 році.  Я дуже сподівався, що виборча кампанія Януковича, яка отримала назву «Підрахуй», назавжди піде у небуття. На жаль, своїми зусиллями Зеленський це повертає».

 

Попередній президент подякував тим виборцям, які ігнорують незаконне опитування, бо «нічого, крім шкоди Україні, це не принесе».

 

 

Як повідомляла "УМ", в Україні 25 жовтня відбуваються місцеві вибори.  Зеленський із дружиною проголосували в Києві, але на питання щодо вартості так званого опитування президент чіткої відповіді не дав.

 
Спостерігачі і активісти фіксують в різних регіонах ганебне залучення до опитування Зеленського неповнолітніх дітей за 1 тисячу гривень.