Ломаченко не погоджується із рішенням суддів про поразку від Лопеса

11:03, 18.10.2020
Ломаченко не погоджується із рішенням суддів про поразку від Лопеса

Переможений Василь Ломаченко після бою з Лопесом. (Фото з ФБ-сторінки Василя Ломаченка)

Колишній чемпіон світу за версіями WBC, WBA Super і WBO українець Василь Ломаченко вважає, що поєдинок із Теофімом Лопесом, якому він програв всі титули за рішенням суддів, насправді складався на його користь.

 

Як повідомляє «Україна молода», відповідний коментар Ломаченко дав журналістам, а також оприлюднив у соцмережах після поразки у неділю.

 

«Чесно кажучи, я думав, що половина поєдинку була рівною. Може, він десь вигравав на 1-2 раунди, але у другій половині я включився. В принципі, я вважаю, що забрав другу половину бою. Я хочу приїхати додому і переглянути поєдинок, але я не згоден з рішенням», - повідомив український боксер.

 

І додав: «Я думав, що виграю, але результат є результат. Я з ним сперечатися зараз не збираюся. Я поговорю зі своїм промоутером і менеджером. Ми все обговоримо і вирішимо, що робити далі».

 

Як повідомляла «УМ», Ломаченко програв Лопесу одноголосним рішенням суддів за підсумками 12 раундів бою.

 

Для 32-річного українця це лише друга поразка в кар'єрі при 14 перемогах. Лопес здобув 16-ту перемогу і не зазнав жодної поразки.

 

Нагадаємо, у травні скандальні розмірковування українських боксерів Олександра Усика і Василя Ломаченка «про єдину віру, вітчизну і народ» у російському документальному фільмі  «Здрастуй, брате! Христос воскрес» обурили багатьох українців. 
 
 
 
Так, сайт «Миротворець» вніс обох боксерів до своєї бази «Чистилище», як таких, що не помічають і виправдовують російську агресію проти України.