У Києві з вікна лікарні другий день поспіль вистрибують пацієнти

16:10, 22.09.2020
У Києві з вікна лікарні другий день поспіль вистрибують пацієнти

Попри спроби реанімувати постраждалих - обидва померли.

У Київській міській клінічній лікарні №4 за трагічних обставин загинули двоє чоловіків, ймовірно вони покінчили життя самогубством.

 

Як інформує УМ, про це пише "Київ.Оперативний" в Facebook.

 

Зазначається, що попри спроби реанімувати постраждалих - обидва померли.

 

"За цими фактами зареєстровані кримінальні провадження за ч.1 ст. 115 КК України. Обставини з’ясовуються. За попередніми даними, загиблі скоїли самогубство", - сказала речниця Київської міської прокуратури Надія Максимець у коментарі УП.

 

Розслідування трагічних інцидентів, які мали місце 21 та 22 вересня, взято прокуратурою на контроль. За даними джерела УП загиблі чоловіки - 1952 та 78 року народження. За попередніми даними, вони були хворі на коронавірус.

 

Нагадаємо, на початку вересня міську лікарню №4, яка є однією з опорних для лікування пацієнтів з COVID-19 відвідав мер Києва Віталій Кличко. 

 

Тоді він повідомив, що лікарня заповнена майже на 80%. У ній є своя лабораторія для тестування і дослідження зразків біоматеріалу на ПЛР і ІФА.

 

Також він додав, що необхідними засобами захисту та медикаментами заклад забезпечений.Джерело: https://censor.net/ua/p3220622