Зеленський закликав «слуг» не стелити собі соломку

11:02, 20.09.2020
Зеленський закликав «слуг» не стелити собі соломку

Президент Володимир Зеленський закликає «слуг» працювати в режимі "24/7" і не втомлюється агітувати за них у робочих поїздках. (Фото Офісу президента)

Президент Володимир Зеленський визнає помилки провладної партії «Слуга народу» в людях і закликає «слуг» працювати в режимі "24/7" та не відмовлятися від відповідальності.

 

Мовляв, досить «стелити собі соломку».

 

Як повідомляє «Україна молода», на цьому Зеленський наголосив у соцмережах в неділю.

 

«Прямо й жорстко хочу сказати всім своїм. Закінчуйте відмовлятися від відповідальності. Закінчуйте стелити собі соломку на випадок чогось непередбаченого. Закінчуйте готувати собі виправдання на майбутнє. У вас достатньо часу, щоб довести свою ефективність. Просто потрібно працювати в режимі "24/7" і постійно доводити людям свою корисність», - зазначив Володимир Зеленський у Facebook.

 

Президент визнав, що "бувають у нас помилки в людях, у кандидатах, у депутатах", проте, закликав виправляти ці помилки і рухатися далі.

 

"На мій погляд, сьогодні йдеться не лише про вибори до органів місцевого самоврядування. Мова все ще про можливість перезавантажити наші традиційні соціальні відносини, в яких роками працювало огидне правило: корумпованій меншості закон не писаний, а більшості – злидні, несправедливість, обман. Мова зараз про те, куди ми все-таки хочемо в підсумку дійти? І чи хочемо? Чи вже зламалися на півдорозі? Але хіба справжні зміни можуть відбутися без виграшу, без перемоги, без віри в себе? Ось чому потрібно, щоб блищали очі. Щоб усупереч. Щоб усі навколо бачили бажання йти та боротися", - додав Зеленський.

 

Як повідомляла «УМ», партія «Слуга народу» потрапила до корупційного скандалу через можливе хабарництво нардепа Олександра Юрченка.

 

Юрченку так і не обрали запобіжний захід оскільки він не прийшов до суду під приводом самоізоляції через можливе інфікування коронавірусом.

 

Зауважимо, що президент Зеленський активно агітує за кандидатів від "слуг" у робочих поїздках регіонами, хоча закон забороняє президенту передвиборчу агітацію.