Володимир Балух не балотуватиметься до Київської облради через важку травму

19:27, 18.09.2020
Володимир Балух не балотуватиметься до Київської облради через важку травму

Участь Володимира Балуха у місцевих виборах наразі нереалістична.

Колишній політв’язень Кремля Володимир Балух перебуває в лікарні швидкої допомоги Києва у стабільно важкому стані після жорстокого побиття у столичному Гідропарку.

 

Саме через це є нереалістичним балотування Балуха першим номером у списку партії «Європейська солідарність» до Київської обласної ради, як це планувалося раніше.

 

Як повідомляє «Україна молода», це констатувала нардеп від «ЄС» Ірина Геращенко у Facebook в п’ятницю.

 

"Від лікуючих лікарів Балуха: "Пацієнт стабільно важкий, дуже важка травма, тому потрібен час. Володимир й досі у стані медикаментозного сну". Володя вже 11 днів в лікарні, в важкому стані", - написала Ірина Геращенко.

 

За її словами, й досі не відомо, скільки часу Балух знаходився без свідомості, допоки його знайшли і надали медичну допомогу. Вона зазначила, що це ускладнює лікування.

 

Депутатка додала, що "Європейська Солідарність" планувала делегувати Балуха першим номером виборчого списку до Київської обласної ради, але наразі це нереалістично.

 

Як повідомляла "УМ", рівно рік тому, 7 вересня 2020 року колишні політв'язні Кремля зібралися у річницю звільнення з полону в одному з ресторанів Києва 7 вересня 2020 року. Серед них, був зокрема і Володимир Балух, який прийшов на зустріч у вишиванці. Утім, додому політв’язень не повернувся, його знайшли жорстоко побитим вранці у Гідропарку.

 

На місцевих виборах-2020 Володимир Балух приєднався до команди експрезидента Петра Порошенка.