Арештований Вадим Тітушко був призначений віцепрезидентом федерації ММА Київщини

19:11, 14.08.2020
Арештований Вадим Тітушко був призначений віцепрезидентом федерації ММА Київщини

Вадима Тітушка, якому інкримінують розбій і незаконне заволодіння транспортним засобом, відправили під домашній арешт.

Скандально відомий антимайданівець Вадим Тітушко, який підозрюється у розбої і незаконному заволодінні транспортним засобом, був нібито помилково призначений на посаду віцепрезидента Української федерації змішаних єдиноборств (ММА) у Київській області два дні тому.

 

І це при тому, що наразі Тітушко перебуває під домашнім арештом.

 

Як повідомляє «Україна молода», про це йдеться на сторінках у соцмережах Української федерації змішаних єдиноборств і її Білоцерківської філії.

 

Так, у Facebook-спільноті «Білоцерківська федерація змішаних єдиноборств» Тітушка привітали з призначенням на посаду, але згодом видалили повідомлення.

 

Вже у п’ятницю в «Українській федерації змішаних бойових мистецтв» повідомили, що Тітушко не має жодного стосунку до федерації UFMMA, а «короткострокове призначення» скасовували, щойно це стало відомо керівництву.

 

Водночас, в МВС повідомили, що Вадима Тітушка, якому інкримінують розбій і незаконне заволодіння транспортним засобом, відправили під домашній арешт згідно з рішенням суду 15 серпня.

 

Тітушко перебуває у статусі підозрюваного.

 

«Наразі проводяться фінальні процесуальні дії для завершення досудового розслідування та передачі матеріалів кримінального провадження в суд», - додали в МВС.

 

Нагадаємо, що Вадим Тітушко став відомим у 2013 році, коли під час акції «Вставай, Україно!» напав на журналістів Ольгу Сніцарчук та Влада Соделя. Після того «тітушками» почали називати молодиків спортивної статури, які беруть участь у мітингах за гроші, або ж — агресивно заважають їхньому проведенню. Ці люди стали одним із антисимволів Євромайдану.