Модель Дарину Кирилюк з друзями побили охоронці пляжу Momo у Туреччині

10:32, 04.08.2020
Модель Дарину Кирилюк з друзями побили охоронці пляжу Momo у Туреччині

Дарина Кириленко постраждала на пляжі Momo у Туреччині.

Відома українська модель Дарина Кирилюк постраждала внаслідок сутички з охоронцями на пляжі Momo турецького курорту Чешме, що на заході країни в провінції Ізмір.

 

Дівчині розбили обличчя до крові. Постраждали від охоронців також її хлопець та їхні друзі: як хлопці, так і дівчата.  

 

Як повідомляє «Україна молода», про конфлікт повідомила сама модель Дарина Кирилюк на своїй сторінці в Instagram.

 

"Я не хочу мовчати про те, що сталося зі мною, моїм хлопцем і нашою групою. На нас напала служба безпеки пляжу Момо (Чешме, Туреччина). Чотири дівчини були побиті, включно зі мною, хлопці дуже постраждали. Ми надали поліції докладні звіти", - написала Дарина Кирилюк.

 

Міністр культури та туризму Туреччини Мехмет Нурі Ерсой відреагував на інцидент у своєму Twitter: "Я засуджую потворний напад в Чешме в п'ятницю ввечері, цього не повинно бути в туристичному районі, особливо щодо жінки".

 

Пізніше Кирилюк додала, що охорона намагається представити справу так, ніби модель вдарив її хлопець, а охоронці, навпаки, намагалися захистити дівчину. Також вона зазначила, що розташований на пляжі нічний клуб не хоче надавати поліції записи з камер спостереження.

 

Тоді як власник пляжу Momo Бурак Бешер закидає моделі наклеп. Турецьким ЗМІ він заявив, що конфлікт виник між двома компаніями відпочивальників і охоронців серед них не було. Він також планує захищати своє ім’я в суді.

 

Українка Кирилюк, у відповідь на це в соцмережах, запропонувала пану Бешеру оприлюднити відеозаписи з камер спостереження пляжу, а не приховувати їх. Мовляв, тоді й стане відомо, хто поширює наклеп.

 

 

Дарина Кирилюк народилася в Україні. Модельну кар'єру розпочала у 18 років у США. Заснувала і просуває власний бренд з виробництва екологічних товарів на заміну шкідливих для природи аналогів, зокрема пластикових пакетів, соломинок для напоїв тощо. Працювала у США, Італії, Франції, Німеччині.

 

Як повідомляла "УМ", у потязі "Маріуполь-Київ" рецидивіст побив і ледь не згвалтував дикторку Анастасію Лугову на очах маленького сина.